γη τησ ελιασ

Γη της Ελιάς Spoiler. H Αφροδίτη και ο Liam ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος.


Pin On Istories Ths Ghs Poy 8elw Na Diabasw

Η Μυρτάλη φροντίζει τα τραύματα του Αλέξη και νιώθει τρομερές τύψεις για τον καβγά ενώ ο Αλέξης προσπαθεί να την απομακρύνει από τον Στέφανο.

γη τησ ελιασ. 18 Αυγούστου 2021 - 2342. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του Mega. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Δύο φιλόδοξοι νέοι με πείσμα και τόλμη.

ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Δύο ταλαντούχοι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του MEGA Η γη της ελιάς και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της. Η μοναχοκόρη του η Μυρτάλη έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή.

Η Γη της Ελιάς. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς. Μία δραματική ιστορία με πάθη λάθη βεντέτες και δίψα για δικαίωση.

Μία δραματική ιστορία με πάθη λάθη βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη από το φθινόπωρο. Δείτε το χώρο. Η Γη της Ελιάς είναι η νέα δραματική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας.

Ενώ το ζευγάρι είναι μέσα κάποιοι βάζουν φωτιά με στόχο η δολοφονία τους να φανεί σαν ατύχημα. Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης την Αρεόπολη. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της Στέφανο.

Η γη της ελιάς. Δύο φιλόδοξοι νέοι με πείσμα και τόλμη. Μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη.

Την ίδια στιγμή τα δικά του ποσοστά τηλεθέασης κέρδιζε και ο αγώνας Ελβετία Ελλάδα που προβλήθηκε στο Open με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 124. Κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό που πασχίζει να κρατήσει κρυφό. Δύο ταλαντούχοι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του MEGA Η γη της ελιάς και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας.

Όλα τα τελευταία νέα άρθρα απόψεις videos για ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ στο to10gr. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 090921 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 Η Αρετή αποσκοπώντας να χωρίσει το ζευγάρι σπεύδει να πει στον Στέφανο για το σκηνικό που είδε έξω από το νοσοκομείο με τη Μυρτάλη και τον Αλέξη. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 050921 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5.

Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Στην Αρεόπολη της Μάνης ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς με τίτλο Η Γη της Ελιάς που θα προβληθεί στο Mega από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και σας παρουσιάζουμε την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές για τη.

Η μόνη ειλικρινής αγάπη που έχει είναι για τη γη και τις ελιές της. Προσωπικό της στοίχημα και στόχος της είναι να διαδοθεί το λάδι της στα πέρατα της γης. Εκεί γεννιέται το μίσος και η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα.

Η γη της ελιάς ξεκινά να γράφει τη δική της ιστορία Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 2100 μεταφερόμαστε. Στεγασµένο σε έναν παραδοσιακό αρχοντικό σε ένα από τα ψηλότερα σηµεία µε θέα όλη την Αθήνα δίπλα από τον ξυλόφουρνο ή στην πέτρινη βεράντα µε τα πλατάνια σας υποδεχόµαστε για µία γευστική αλλά και υψηλής αισθητικής εµπειρία. MEGA CHAΝNEL Το MEGA ανοίγει πρώτo την αυλαία της φετινής μυθοπλασίας με τη νέα μεγάλη παραγωγή τού Αντρέα Γεωργίου.

Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3. Η Μυρτάλη πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της τον Στέφανο σε ένα ξύλινο σπιτάκι που βρίσκεται στην άκρη του πατρικού της κτήματος.

Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Εκεί που το έδαφος καρποφορεί.

Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Επεισόδιο 14 15 Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα δηλώνοντας έτσι ότι σκοπεύει να μείνει στη Μάνη αλλά και. MEGA CHANEL H Αφροδίτη και ο Liam ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος.

Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 130921 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 15.


Paixnidia Me Thn Elia Syndesmos Elaiokomikwn Dhmwn Krhths Greek Language Learning Greek Language Autumn Crafts


Jq7ov9cqhaknwm


M O M E N T S B O O K C O M Gerikh Aiwnobia Elia O Kormos Ths Arrhkta Demen Tree Trunk Tree Plants


To Paliatzidiko Twn Anamnhsewn H Arxaioterh Elia Sth Gh Elia Eikones


Ena Paramy8i Gia Thn Elia Linkedin Profile Activities Publishing


H Gh Ths Gonimothtas Sto Piato Sas Enjoy Our Extra Virgin Olive Oil Lof Land Of Fertility Hashtag Land Of Fertility Hashtag Cretan Taste Crete Olive Virgin


Pollaplasiasmos Ths Elias Me Fyllofora Mosxeymata Plants Garden Projects To Try


Pin Ston Pinaka Celebrity News


O Pollaplasiasmos Ths Elias Myoliveplant Elaiwnas Gnwsh Oikonomia Crafts Texture Material


Pin By Korina Moytsopoyloy On Elia Autumn Crafts Crafts Teaching


Le3ilogio Elias Oikogeneies Le3ewn Ekpaideysh Kai Kalokairines Xeirotexnies Gia Paidia


Otan H Elia Kalamwn Egine Sokolata Mirsini Cooking Food Food Art Desserts


To Paramy8i Me Thn Istoria Ths Elias 5o Nhpiagwgeio Kalamatas Crafts Kindergarten Blog Posts


Lampades Gamoy Me Elia Kai Lysian8o Sto Kthma Krwpias Gh Wedding Decorations Wedding Centerpieces Floral Wedding


Pontos Gh Ellhnikh 8a 3anagyrisoyme Kai 8a Tremei H Gh Movie Posters Wpa Memes


Pyliakigi Olive Chutney Pyliakh Gh Tsatney Elias Ena Idiaitero Aleimma Elias Kalamwn Me Krasi Kai Meli Idaniko Gia Na Syn Talenti Ice Cream Ice Cream Cream


Eikonole3o Mhnes Anazhthsh Google Preschool Education School Activities School Staff


Xeirotexnia Me 8ema Thn Elia Kataskeyh Apo Linatsa Xartoni Fylla Elias Kai Mikres Elies Tableware Napkins


Bonum Terrae Shmainei Aga8on Ghs To Polytimotero Aga8o Poy Prosferei Aploxera H Ellhnikh Gh Einai To E3airetiko Par8eno Elaiolado H Bonum Terrae A E Exei

Comments