Aanslag Kabul University

Full list of Kabul colleges - Information about Kabul top schools this complete listing of Kabul area universities and colleges and colleges near Kabul provides all the critical information. Regeringsbronnen hebben dat gezegd tegen persbureau Reuters.


Tientallen Doden Bij Twee Aanslagen In Afghanistan Nos

Bij een aanslag op de Universiteit van Kabul zijn zeker tien studenten om het leven gekomen.

Aanslag kabul university. Eind vorig maand was er een zelfmoordaanslag van terreurbeweging IS op een onderwijscentrum in Kabul waarbij 24 mensen om het leven zijn gekomen voor het merendeel scholieren. Politieagenten omsingelden daarop het complex. De verantwoordelijkheid voor de aanslag op de universiteit van Kabul was opgeëist door een tak van Islamitische Staat.

Afghanistan Drie aanvallers verschaften zich toegang tot de campus en schoten op willekeurige aanwezigen. Volgens de Afghaanse minister van Binnenlandse Zaken was er vanochtend een explosie op de campus die gevolgd werd door schoten. De Haqqani-groep werkte in het verleden juist nauw samen met de Taliban een vijand van ISBijkwamen 22 mensen om het leven en raakten tientallen mensen gewond.

Eind vorig maand was er een zelfmoordaanslag van terreurbeweging IS op een onderwijscentrum in Kabul waarbij 24 mensen om het leven zijn gekomen voor het merendeel scholieren. Jump to navigation Jump to search 2020 Kabul University attack Armed terrorist attack in Kabul Afghanistan. Volgens de Afghaanse minister van Binnenlandse Zaken was er vanochtend een explosie op de campus die gevolgd werd door schoten.

Kabul University KU Dari. Exhibition of 41 valuable Islamic Art and Mosaic Work was launched to introduce this art to the public and society at Kabul University during a ceremony on Monday 25th of Aug 2020. In 2016 kwamen er dertien mensen om het leven bij een aanval op de Amerikaanse universiteit in Kabul.

Bij een aanslag op de Universiteit van Kabul zijn zeker negentien mensen gedood zegt het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken. De verdachte van wie alleen de voornaam Adil is bekendgemaakt zou zijn gerekruteerd door het Haqqani-terroristennetwerk. Aanslag op Universiteit van Kabul zeker tien doden.

Hoofdverdachte van aanslag universiteit Kabul opgepakt Afghaanse militairen hebben het veronderstelde brein achter de bloedige aanslag van begin deze maand op de universiteit van Kabul opgepakt. Gunmen have attacked Kabul universitys campus killing at least 10 students. Hoofdverdachte Van Aanslag Universiteit Kabul Opgepakt Bron.

Kabul University with over 25 thousand students has the most vibrant atmosphere for the new generation of Afghanistan. Kabul University Kabul. November 2020 Afghanistan attacks.

In 2016 kwam er dertien mensen om het leven bij een aanval op de Amerikaanse universiteit in Kabul. At least 22 people were killed and 22 wounded after Islamic State-affiliated gunmen stormed Kabul University as it was hosting a book fair attended by Irans ambassador to Afghanistan taking.

پوهنتون کابل پوهنتون کابل romanized. Aanslag op Universiteit van Kabul zeker negentien doden. د کابل پوهنتون romanized.

An Exhibition of Islamic Art and Mosaic Work was held at Kabul University. Feedsnosnl Afghaanse militairen hebben het veronderstelde brein achter de bloedige aanslag van begin deze maand op de universiteit van Kabul opgepakt. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken is de aanval nog steeds bezig.

Category2020 Kabul University attack. Da Kābul Pohantūn is one of the major and oldest institutions of higher education in AfghanistanIt is in the 3rd District of the capital Kabul near. Bij een aanslag van ISIS op de Universiteit van Kaboel zijn tenminste 22 mensen om het leven gekomen voor het merendeel studenten.

De verdachte van wie alleen de voornaam Adil is bekendgemaakt zou zijn gerekruteerd door het Haqqani-terroristennetwerk. Vorig jaar vielen bij een aanslag aan de universiteit acht doden. From Wikimedia Commons the free media repository.

Vorig jaar vielen bij een aanslag aan de universiteit acht doden. Zeker 19 doden bij IS-aanslag op universiteit in Kabul. Tegen 1100 uur regionale tijd bracht een terrorist een bomgordel tot ontploffing op de campus van de universiteit.


Er Heerst Een Ongemakkelijke Stilte In De Straten Van Kabul Nrc


Aanslag In Kabul In Aanloop Verkiezingen Laat Machteloosheid Afghaanse Regering Zien De Volkskrant


Pin On Travel


Mensen Hebben Ons Nodig De Groene Amsterdammer


An Afghan Student Who Rushed To Kabul Airport To Try To Escape Said I Thought At One Point That This Is The End And I Will Die


Donate Hasina Fard Help Afghan Students In Kabul University


Pin By Joe On Most Beautiful Wallpapers Afghan Wedding Afghanistan Afghan Songs


Pin By Husa Nassery On Scenery Mysterious Places Landscape Around The Worlds


Afghanistan Kabul University Attacker Caught


Pin On Favorite Places And Spaces


Bvp7ywyev3lgtm


Bvp7ywyev3lgtm


Pin On Afghanistan


Vintage Everyday Pictures Of Afghanistan In The 1950s And 60s Afghanistan Afghanistan Culture Rare Historical Photos


Zeker 19 Doden Bij Aanval Op Campus Universiteit Van Kaboel Het Parool


Kabul Side Streets Kabul Eastern Afghanistan 1978 Noor Khan Afghanistan Landlocked Country Old Pictures


Bvp7ywyev3lgtm


Pin On Afghanistan


Aanslag Op Universiteit In Kabul Dub

Comments